Palvelut

ME TEIMME SEN HELPOKSI

Asiantuntevaa palvelua alusta loppuun.


Olemme suunnitelleet täydellisen avaimet käteen -palvelukokonaisuuden juuri kotitalouksille. Koko prosessi on hiottu niin sujuvaksi, että voimalan toimituksen ja asennuksen voidaan sanoa olevan asiakkaan näkökulmasta täysin huolivapaata. Sinun ei tarvitse olla aurinkoenergian asiantuntija, sillä asiantuntijamme ovat apuna koko prosessin ajan ja vielä sen jälkeenkin. Tavoitteemme on, että jokainen asiakkaamme saa omasta tuotannostaan täyden hyödyn ja oppii käyttämään omaa aurinkovoimalaansa energiatehokkaasti.

Avaimet käteen -palvelukokonaisuus sisältää voimalan suunnittelun, tarvittavien ilmoitus- ja lupa-asioiden käsittelyn, toimituksen, takuuasennuksen ja käyttöönotto-opastuksen.


Täydellisen huolivapaa


AVAIMET KÄTEEN

palvelukokonaisuus


Suunnittelu

Jotta omasta aurinkovoimalasta saa valjastettua parhaan mahdollisen hyötysuhteen, tulee sen mitoitus tehdä asiantuntemuksella. Aurinkoenergiaremontti alkaa aina asiantuntijan kotikäynnillä, jolloin räätälöidään asiakkaan kulutukseen sopiva aurinkoenergiajärjestelmä.


Takuuasennus

Rannikon Voiman asennus toteutetaan aina koulutettujen sopimusasentajien toimesta takuutyönä. Kaikki asennuksessa käytettävät tuotteet sekä aurinkovoimalan osat ovat CE-merkittyjä ja kansainvälisten laatustandardien mukaisia. Kaikki tuotteemme saapuvat asiakkaan kotipihaan ajallaan asennusta edeltävänä päivänä.


Tuotetakuu

Jokainen aurinkoenergiajärjestelmän osa on läpäissyt kansainväliset testit ja alan vaativimmat laatustandardit erinomaisin tuloksin. Paneelimme sekä niiden kiinnikkeet kestävät testatusti myös pohjoisen ääriolosuhteet. Rannikon Voiman järjestelmällä tuotat puhdasta energiaa vielä vuosikymmeniä. Paneeleillamme on 25 vuoden tuottotakuu ja kotimaisilla ruostumattomilla kiinnikkeillä takuu on jopa 30 vuotta.


Tekninen tuki ja asiakaspalvelu

Asiantuntijatiimimme on aina valmis auttamaan omaan aurinkovoimalaan liittyvissä kysymyksissä myös asennuksen jälkeen. Jokaiseen asennukseen kuuluu henkilökohtainen käyttöönotto-opastus, jonka jälkeen aurinkoinen asiakaspalvelumme on vain puhelinsoiton päässä!


Oletko kiinnostunut tuottamaan energiasi itse?

Pyydä asiantuntija kotikäynnille


Asiantuntijamme tekevät maksuttomia kotikäyntejä koko Etelä-Suomen alueella. Ota ensimmäinen askel kohti omavaraisempaa ja ekologista asumista ja kutsu oman alueesi asiantuntija veloituksettomalle kotikäynnille.


Valitse alue