Valonia-Voimala

Ensimmäinen askeleesi omavaraisuuteen.


Valonia on uuden sukupolven aurinkovoimala, joka on myös ensimmäinen ja tärkein askeleesi kohti omavaraista asumista ja puhdasta energiantuotantoa. Hankkiessasi Valonia-Voimalan varmistat, että oma voimalasi pystyy kasvattamaan omaa hyötysuhdettaan tekniikan kehittyessä. Asiantuntevan mitoituksen, käytön optimoinnin ja oikeiden valintojen avulla asiakkaamme voivat jo lähitulevaisuudessa tuottaa suurimman osan energiastaan omalta katolta, jopa 80 % omavaraisuusasteella.


Testatusti parhaimmat osat


Valonia-Voimaloiden jokainen osa edustaa oman alansa kansainvälistä huippua. Niin paneelit kuin invetterit ovat maailman suurimpien ja luotettavien toimittajien vuosia kestäneen tuotekehitystyön tulosta. Emme halua tarjota asiakkaillemme teknologiaa, joka on jo nyt ajastaan jäljessä. Siksi olemme valinneet Valonia-Voimaloihin tämän hetken tehokkaimmat ja nykyaikaisimmat tuotteet, jotka tulevat kestämään vielä vuosikymmeniä eteenpäin.

Optimoi tuotantosi

Älykäs invertterimme varmistaa, että kulutat tuottamasi energian itse.

Jokaisessa Valonia-Voimalassa on sisäänrakennettu wifi, joka mahdollistaa älyominaisuuksien käytön verkossa ja mobiilissa. Verkkosovelluksen ja aplikaation avulla voit seurata, analysoida ja optimoida oman voimalasi kulutusta, joka takaa parhaan mahdollisen hyötysuhteen aurinkoenergiantuotannostasi.

TUOTA

Tuota täysin päästötöntä ja ilmaista energiaa omalla katolla.

SEURAA

Seuraa omaa tuotantoasi verkossa ja mobiilissa.

ANALYSOI

Ymmärrä ja opi omasta kulutuksestasi seurannan avulla.

OPTIMOI

Optimoimalla kulutuksesi oman tuotantosi mukaan saavutat parhaan hyödyn voimalastasi.