Yritys

RANNIKON VOIMA

Katse koko ajan huomisessa.


Me Rannikon Voimassa teemme joka päivä töitä, jotta huomisen asuminen olisi entistä parempaa ja kestävämpää. Visiomme on, että jokainen suomalaiskoti osallistuu energiamurrokseen ja tuottaa tulevaisuudessa energiansa auringosta. Jotta tämä olisi mahdollista tarjoamme kuluttajille sekä yrityksille älykkäitä ja tehokkaita uusiutuvan energian ratkaisuja, jotka ovat paitsi maailman laadukkaimpia, myös tuottavat asiakkaillemme todellista hyötyä.

Rannikon Voima työllistää tällä hetkellä yli kaksikymmentä uusiutuvan energian ammattilaista ja aurinkoinen joukkomme kasvaa hurjalla vauhdilla. Tällä hetkellä toiminta-alueemme on koko Etelä-Suomi ja toimipisteemme sijaitsevat Porissa, Turussa ja Tampereella.


Visiomme on, että jokainen suomalaiskoti osallistuu energiamurrokseen ja tuottaa tulevaisuudessa energiansa auringosta.

On muutamia asioita, joista emme tingi.

ASIANTUNTEMUS

Kun maailma kehittyy, me kehitymme ja kouluttaudumme sen mukana. Näin pystymme tarjoamaan asiantuntevaa palvelua ja nykyaikaisimpia ratkaisuja asiakkaillemme.

PALVELU

Maailma ja teknologia kehittyy, mutta palvelu tapahtuu edelleen ihmiseltä ihmiselle. Hyvä asiakaspalvelu on aitoa välittämistä ja kuuntelemista.

LAATU

Tuotteidemme laatu kestää myös kansainvälisen vertailun. Aurinkoenergiaratkaisumme on koottu maailman johtavien valmistajien palkituista tuotteista.

OIKEA HINTA

Älykkäät aurinkoenergiajärjestelmämme takaavat, että tuotteidemme hinta-laatu-hyötysuhde on markkinoiden parhaimmistoa.